Какво правим

WITTOSURVIVE  е мястото където ще откриете изключително разнообразни и интересни занимания, независимо дали сте родител, екип или просто човек с интерес към оцеляването в природата и уменията нужни за това. Свържете се с нас и нека оцеляването да започне!

 

 Забавления за деца – Ако сте родител и желаете децата Ви да прекарат най-прекрасният уикенд, значи сте попаднали на правилното място. Запишете детето и приятелите му при нас и нека да разберат, колко важна е природата и отборният дух за преодоляването на всяко предпядствие, както в живота, така и в природата.

 

 

 

 

Тиймбилдинг – създаването и развитието на колективни ценности в една организация, институция или фирма е изключително важна тема. Ценностите могат да бъдат както единство, породено от взаимна зависимост, така и участие. Те се постигат чрез дейности тип игри, често от колективен характер. Благодарение на тях участниците кумулират /натрупват/ способността си да работят в екип. Тиймбилдинг е важен фактор за всяка среда, чиято цел е да извади на най-доброто от екипа, за да се осигури развитие, положителна комуникация, ръководни умения и способността за сътрудничество. Всичко това, организирано в ситуация на оцеляване многократно увеличава резултатите от тиймбилдинга!

 

 

Курсове по оцеляване – Индивидуални и групови курсове по оцеляване. Разберете кои са основите без които не можете във всяка ситуация на оцеляването си. Бързо и лесно палене на огън, откриване на вода и храна. Как да прецценяваме кои рискове си заслужават и кои не. Всичко това и много повече.

 

 

 

 

 

 

 

Youtube Канал – WITTOSURVIVE – Ако желаете да видите как нашите скаути оцеляват във различни ситуации, посетете нашият youtube канал. Всяка седмица се публикуват клипчета с различни техники и умения за оцеляване.Абонирайте се за него и винаги бъдете една крачка напред!

 

 

 

 

 

Ако имате интерес към някоя от услугите ни, въпроси или предложения, свържете се с нас!